Bli mer social och självsäker

Finns det vissa typer av sociala situationer där du känner dig begränsad?

T.ex:

 • Att våga och känna dig bekväm i att kunna ta initiativ och starta konversationer som känns naturligt?
 • Få ett bra flyt i konversationer utan att de ”dör ut” eller uppstår ”jobbiga tystnader”?
 • ”Kallprat” och småprat?
 • Hantera gruppsituationer och kunna ”ta plats” på ett bra sätt?
 • Känna dig trygg inombords i utmanande sociala situationer?

Känner du att du skulle vilja göra en förändring genom att lära dig att bli bättre på att hantera sociala situationer både mentalt och i praktiken?

I så fall är den goda nyheten att allt detta är något som du faktiskt kan träna upp och bli bättre på.

Den här intensivkursen under 2 dagar + 3 månader coaching passar för dig som vill göra en förändring och även fördjupa dig genom social träning och lära dig att stärka din praktiska sociala kompetens så att du kan bli ännu bättre på att hantera de specifika situationer som du vill bli bättre på.

Lär dig Mentala och Sociala Verktyg – anpassat utifrån dina utmaningar och mål

I den här kursen kommer vi träffas under 2 intensiva dagar för att titta på dina specifika sociala mål och utmaningar. Du kommer att få lära dig konkreta verktyg för att till exempel:

 • Övervinna social ångest, osäkerhet och nervositet som begränsar dig
 • Bli socialt modigare och våga ta fler initiativ
 • Träna kroppsspråk och din icke-verbala kommunikation
 • Lär dig Socialmetoden® – skapa genuin kontakt och få större flyt i interaktioner
 • Uppgradera din sociala kompetens – förstå sociala situationer, gruppdynamiker m.m. på ett nytt sätt
 • Konversationsträning – få verktyg för att bli skickligare på att prata med andra – vare sig det är t.ex. i grupper eller med främlingar

Efter intensivkursen har vi även hela 3 månaders coaching tillsammans för att säkerställa framsteg mot dina mål i vardagen.

Att uppnå en större ”social frihet” genom att stärka din sociala kompetens och ditt sociala självförtroende ska ses som en långsiktig investering i dig själv. Det här är nämligen värdefulla egenskaper och värdefulla sociala verktyg som kommer att hjälpa dig oavsett vad du tar dig an i framtiden – både i sociala interaktioner i privatlivet så väl som på jobbet.

Gör en intresseanmälan redan idag så kontaktar vi dig och berättar mer om kursupplägget!

Maxa din sociala kompetens

2 dagar kurs (fysiska träffar)

+ 3 månader personlig coaching

+ Tillgång till onlinekurs: Bli Socialt Fri

Var? Stockholm, Göteborg, Malmö eller på annan bestämd ort.

När? Löpande kursstart. Gör en intresseanmälan för mer information.

Kursavgift: från 19.900 kr (kan delbetalas) - Vill du veta mer om programmet? Gör då en intresseanmälan här på sidan.

Tryck här för en intresseanmälan

Hör vad tidigare kursdeltagare säger:

Exempel på fokusområden att fördjupa dig i

Hantera kallprat samt skapa genuin kontakt

Bättre flyt: Starta och fortsätta konversationer

Ta sociala initiativ och våga mer

Bli bekvämare i sociala situationer

Quote

Det har varit en väldigt trevlig upplevelse att jobba med Jacob. På bara några dagar har jag fått enorma resultat och även ett helt nytt sätt att tänka på. Med rätt inställning och Jacobs expertis så kan man få bort den sociala ångesten helt. Jag vågar nu göra saker som jag tidigare inte ens trodde jag klarade.

Andreas

Kursdeltagare

Quote

Jag har kämpat med social oro under lång tid och vände mig till Jacob för hjälp. Under några dagar varvade vi teori och praktik. Det gav verkligen resultat. Efter bara ett par dagar med Jacob klarade jag av sociala situationer som jag aldrig trodde jag skulle klara av. Jacob har kompetensen och erfarenheten som krävs. Har du liknande utmaningar så tveka inte att gå kursen. Det kan jag verkligen rekommendera.

Lars

Kursdeltagare

Quote

Efter en kort tid av att ha jobbat med Jacob så såg jag hur mitt självförtroende ökade med raketfart. Från att ha varit osäker i sociala sammanhang till att verkligen kunna känna mig självsäker och ”bli bra” på den sociala biten. Jag har sett förbättringar privat såväl som med andra på jobbet.

Alexander

Kursdeltagare

För dig som vill bli mer socialt fri - nu

Hur skulle det kännas om du hade…

 • Kunnat känna dig ännu säkrare, avslappnad och lugn i dig själv och prestera bättre t.ex. i möten med andra eller i grupper av människor?
 • Kunnat starta och fortsätta spontana konversationer med i stort sett vem som helst?
 • Kunnat känna en större trygghet i dina sociala förmågor för att skapa ett större flyt i interaktioner med andra?

Kursprogrammet kombinerar både fokus på att förbättra tankemönster utifrån metoder som vilar på evidens och forskning, tillsammans med praktisk social träning och kommunikationsträning.

Det här programmet är rätt för dig som bestämt dig för att en gång för alla uppnå ett större socialt självförtroende och känna mer social frihet i din vardag.

Redo att ta steget mot en större social frihet?

Ska du titta tillbaka om 5, 10 eller 20 år och ångra att du gått miste om så många möjligheter? Eller ska du ta steget för att äntligen ta del av alla fördelar som kommer med en större social frihet framöver? Att investera i dig själv och din sociala tillvaro är en av de bästa investeringarna du kan göra.

Om du är redo för att ta kontroll över den här delen av ditt liv en gång för alla så vänta inte med att göra en intresseanmälan här på sidan – det tar mindre än 1 minut att fylla i. Efter din intresseanmälan kommer du få mer information om programmet och upplägget och hur det eventuellt skulle kunna matcha med dina utmaningar och mål. Varmt välkommen med din anmälan!

Gör en intresseanmälan

Jacob Wennerlund, Kursansvarig

Jacob är utbildad KBT-terapeut och har många års gedigen erfarenhet av att ha jobbat med tusentals kursdeltagare och klienter över hela landet. Han har själv gått från en tillvaro av begränsningar och utmaningar - till att vända på det helt och hållet till mer social frihet i sitt eget liv och att hjälpa andra att göra likadant.

Liknande kurser

Se nedan för annan kurs (på distans)

Social Coaching

Vill du göra en förändring i din sociala tillvaro? Genom social coaching kan du få rätt hjälp och de verktyg som behövs för att övervinna dina utmaningar och stärka din förmåga att hantera allmänna eller specifika sociala situationer.

Personlig Coaching - från 9.900 kr

Coaching via Distans - från 9.900 kr

LÄS MER