Coaching för dig som vill bli bättre och tryggare i sociala situationer som är viktiga för dig

Vill du bli tryggare, lugnare och mindre obekväm i vissa sociala situationer? T.ex. när du ska prata inför grupper eller i spontana sociala interaktioner? Hålls du tillbaka av social ångest eller blyghet som begränsar dig?

Eller önskar du att du hade haft verktyg så att du t.ex. lättare och smidigare kan hantera sociala situationer, så som att skapa ett socialt flyt som känns bra och som skapar genuin kontakt med andra?

Då ska du boka Social Coaching.

Här får du personlig coaching av någon som själv varit där du är och som haft liknande utmaningar och också övervunnit dem. Du får lära dig psykologiska metoder som vilar på forskning samt praktiska sociala verktyg. Du får även strategier och värdefulla råd och feedback från någon med gedigen erfarenhet och som själv gjort den praktiska sociala biten.

Här får du först verktygen och metoderna och sedan löpande coaching – utifrån din situation – så att du kan göra en förändring utifrån dina utmaningar och mål i vardagen. Antalet löpande coachingtillfällen med tid och datum bestäms tillsammans innan start av coachingen. Fokuset ligger på att tillsammans hjälpa dig att övervinna sociala begränsningar och att uppnå de resultat du söker i din sociala tillvaro.

  • Få verktygen för att stoppa din sociala ångest, rädsla och nervositet från att begränsa dig.
  • Stärk din förmåga att känna dig tryggare, bekvämare och mer närvarande i sociala situationer.
  • Uppnå en ny social förståelse för den sociala dynamiken och psykologin bakom interaktioner och situationer i din vardag.
  • Få verktyg för att bättre hantera sociala situationer i praktiken.

Info om coachingen

Löpande coaching 1-och-1 med coach.

Var? Online och via telefon.

När? Löpande start. Vid start av coaching så bokar vi tid och datum tillsammans.

Kursavgift: från 9.900 kr (kan delbetalas) - Vill du veta mer om coachingen? Gör en intresseanmälan här på sidan.

Tryck här för att göra en intresseanmälan

Detta kan du efter coachingen

Stärka självkänsla och självförtroende

Övervinn nervositet, blyghet och social ångest

Ökade insikter och social kompetens

Bättre sociala förmågor

Hör vad tidigare deltagare säger om social coaching:

Quote

Det var både lärorikt och roligt. Jag kan nu göra vad jag vill utan att bry mig om vad andra tycker och tänker om mig. Jag har lärt mig att göra saker som jag inte vågade tidigare och att hantera sociala situationer. Det känns äntligen som att jag kan "vara mig själv".

Robin

Kursdeltagare

Quote

Det har varit intensiva, mycket lärorika och uppskattade dagar. Tack vare det här har jag fått in både nya verktyg och nya tankesätt om sådant som förut hade begränsat mig rejält i min vardag. Det var ett nöje och jag ser fram emot framtiden.

Jasmin

Kursdeltagare

Quote

Jag såg snabba framsteg av coachingen. Nu kan jag göra saker som jag för bara några veckor sedan aldrig trott att jag skulle klarat av.Jag kan varmt rekommendera coachingen!

Hampus

Kursdeltagare

Varför social coaching?

Känner du att du hålls tillbaka av social oro eller av dina sociala förmågor?

Social coaching är rätt för dig som:

  • Vill bli mer avslappnad och trygg med andra
  • Vill bli bättre på att hantera situationer som är viktiga för dig i praktiken

Du får med dig:

  • Mentala verktyg
  • Sociala verktyg
  • Personlig feedback och coaching online
  • En skräddarsydd plan

Hur skulle det kännas om du vore mer lugn, avslappnad och trygg med andra och att det sociala vore lättare när du till exempel ska ta olika sociala initiativ, när du hamnar i spontana situationer eller när du är i grupper av människor?

Om du vill göra en förändring så vänta inte utan börja ta kontroll över din sociala tillvaro du med. För att kunna ge ett helhetsengagemang på individuell nivå så tar vi endast an ett antal coachingklienter åt gången. Så passa på att göra en intresseanmälan idag!

Gör intresseanmälan

Jacob Wennerlund, Kursansvarig

Jacob är utbildad KBT-terapeut och har många års gedigen erfarenhet av att ha jobbat med tusentals kursdeltagare och klienter över hela landet. Han har själv gått från en tillvaro av begränsningar och utmaningar - till att vända på det helt och hållet till mer social frihet i sitt eget liv och att hjälpa andra att göra likadant.

Liknande kurser

Se nedan för vårt andra fysiska kursprogram

Maxa din Sociala Kompetens

Kursen för dig som verkligen vill uppgradera ditt sociala självförtroende. För dig som vill bli tryggare, modigare och träna upp din sociala förmåga i praktiken.

2 dagar kurs och coaching - från 19.900 kr

Kurs & Coaching - från 19.900 kr

LÄS MER