Social Coaching för Ungdomar

Vi erbjuder även coaching för ungdomar!

Är du mellan 13-19 år och vill bli tryggare och bättre socialt med andra?

Tycker du att vissa situationer kan vara jobbiga eller svåra att hantera? Vill du stärka din självkänsla och ditt självförtroende och samtidigt uppgradera din sociala förmåga?

Då ska du gå kursen Social Coaching för Ungdomar.

Kursen inleds med en personlig intensivkurs som hålls en-och-en tillsammans med coachen där du lär dig olika mentala och sociala verktyg. Därefter kommer du att få personlig coaching löpande i vardagen för att t.ex:

 • Bli tryggare och mer självsäker i dig själv
 • Träna upp ditt mod och våga mer
 • Starta och fortsätta konversationer
 • Ta initiativ och skapa kontakt med andra
 • Hantera specifika situationer som t.ex. prata inför andra i skolan, grupper m.m.

En värdefull investering i dig själv – nu och i framtiden

Att investera i din personliga utveckling är också en investering i ditt långsiktiga välmående och dina sociala framgångar med andra, såväl här och nu som i framtiden.

Här får du personlig coaching av någon som själv varit där du är och som haft liknande utmaningar och också övervunnit dem. Du får lära dig psykologiska metoder som vilar på forskning samt praktiska sociala verktyg. Du får även strategier och värdefulla råd och feedback från någon med gedigen erfarenhet och som själv gjort den praktiska sociala biten.

Här får du först verktygen och metoderna och sedan löpande coaching – utifrån din situation och behov – så att du kan göra en förändring utifrån dina utmaningar och mål i vardagen. Antalet löpande coachingtillfällen med tid och datum bestäms tillsammans innan start av coachingen. Fokuset ligger på att tillsammans hjälpa dig att övervinna begränsningar och att uppnå de resultat du söker i din sociala tillvaro.

 • Få verktygen för att stoppa din sociala ångest, rädsla och nervositet från att begränsa dig.
 • Stärk din förmåga att känna dig tryggare, bekvämare och mer närvarande i sociala situationer.
 • Uppnå en ny social förståelse för den sociala dynamiken och psykologin bakom interaktioner och situationer i din vardag.
 • Få verktyg för att bättre hantera sociala situationer i praktiken.

Info om coachingen

Intensivkurs en-och-en samt löpande coaching.

Var? Antingen fysiskt i Stockholm, Göteborg eller Malmö - eller som distanskurs via telefon och online.

När? Löpande start. Vid start av coaching så bokar vi tid och datum tillsammans.

Kursavgift: från 9.900 kr - Vill du veta mer om coachingen? Gör en intresseanmälan här på sidan.

Tryck här för att göra en intresseanmälan

Detta kan du efter coachingen

Bättre Självkänsla och Självförtroende

Bli tryggare socialt med andra

Ökade insikter och social kompetens

Bättre sociala förmågor

Hör vad tidigare deltagare säger om kursen:

Varför social coaching för ungdomar?

Känner du att du hålls tillbaka av social oro eller av dina sociala förmågor? Den sociala tillvaron är viktig både under skolgången men också för resten av livet. Genom att investera i din personliga utveckling så investerar du också i ditt långsiktiga välmående och för en bättre social tillvaro – nu och i framtiden.

Social coaching är rätt för dig som är mellan 13-19 år och:

 • Vill bli mer avslappnad och trygg med andra
 • Vill bli bättre på att hantera situationer som är viktiga för dig i praktiken

Du får med dig:

 • Mentala verktyg
 • Sociala verktyg
 • Personlig coaching
 • En skräddarsydd plan

Hur skulle det kännas om du vore mer lugn, avslappnad och trygg med andra och att det sociala vore lättare när du till exempel ska ta olika sociala initiativ, när du hamnar i spontana situationer eller när du är i grupper av människor?

Om du vill göra en förändring så vänta inte utan börja ta kontroll över din sociala tillvaro du med. För att kunna ge ett helhetsengagemang på individuell nivå så tar vi endast an ett antal coachingklienter åt gången. Så passa på att göra en intresseanmälan idag!

Gör intresseanmälan

Jacob Wennerlund, Kursansvarig

Jacob är utbildad KBT-terapeut och har många års gedigen erfarenhet av att ha jobbat med tusentals kursdeltagare och klienter över hela landet. Han har själv gått från en tillvaro av begränsningar - till att vända på det helt och hållet till mer social frihet i sitt eget liv och att hjälpa andra att göra likadant.

Quote

Det var både lärorikt och roligt. Jag kan nu göra vad jag vill utan att bry mig om vad andra tycker och tänker om mig. Jag har lärt mig att göra saker som jag inte vågade tidigare och att hantera sociala situationer. Det känns äntligen som att jag kan “vara mig själv

Robin

Kursdeltagare

Quote

Det har varit intensiva, mycket lärorika och uppskattade dagar. Tack vare det här har jag fått in både nya verktyg och nya tankesätt om sådant som förut hade begränsat mig rejält i min vardag. Det var ett nöje och jag ser fram emot framtiden.

Jasmin

Kursdeltagare

Quote

Jag såg snabba framsteg av coachingen. Nu kan jag göra saker som jag för bara några veckor sedan aldrig trott att jag skulle klarat av.Jag kan varmt rekommendera coachingen!

Hampus

Kursdeltagare