Quote

“Det var både lärorikt och roligt. Jag kan göra vad jag vill utan att bry mig om vad andra tycker och tänker om mig. Jag har lärt mig att göra saker som jag inte vågade tidigare och att hantera sociala situationer. Det känns äntligen som att jag kan “vara mig själv”.

Robin

Kursdeltagare, Stockholm

Quote

"I många år lät jag ångesten över att prata inför många människor hindra mig, till exempel i jobbsammanhang. Genom intensiva samtal och övningar hjälpte Jacob mig att förändra de föreställningar som låg till grund för min starka ångest. Den metod Jacob använder var för mig extremt effektiv. Den nervositet jag kan känna nu, inför presentationer till exempel, är på en rimlig och lätthanterlig nivå. Det känns enormt befriande och jag är så glad och tacksam över den hjälp jag fått och de verktyg jag fortsatt har användning för."

Mariana

Kursdeltagare, Stockholm

Quote

”Jag såg snabba framsteg av coachingen. Nu kan jag göra saker som jag för bara några veckor sedan aldrig trott att jag skulle klarat av. Jag kan varmt rekommendera coachingen!”

Hampus

Kursdeltagare, Malmö

Quote

"Detta har gett en väldigt snabb effekt och gjort mig mer bekväm i vardagliga sociala situationer. De situationer som tidigare kunde få en att "må dåligt" känns idag som utmanande och roligt. Jag kan varmt rekommendera kursen till alla som vill stärka sina sociala färdigheter."

Oskar

Kursdeltagare, Lund

Quote

"I mitt jobb håller jag i mycket presentationer och möten, något jag alltid haft en stor ångest och oro inför, då jag alltid känt mig obekväm i sådana situationer där jag är tvungen att stå i centrum. Med hjälp av coachningen från Jacob har jag fått ett helt nytt mindset, vilket gör mig mindre nervös, mer bekväm i mig själv och kan vara närvarande på en helt annan nivå än tidigare. Mitt självförtroende och inställning till dessa situationer har dramatiskt förändrats efter kursen med Jacob. Det har även bidragit till en snöbollseffekt där jag även känner mig bekvämare i sociala sammanhang även privat som i jobb. Social Academy är något jag varmt kan rekommendera till alla som vill utvecklas socialt oavsett vilken nivå man är på.”

Simon

Kursdeltagare, Stockholm

Quote

“Innan hade jag en inställning om att mina utmaningar och problem kan ingen annan hjälpa en med utan det var något man endast själv kunde lösa. Men jag bestämde mig ändå för att gå igenom coachingprogrammet och det var något av det bästa jag gjort! Jag har fått en djup insikt och ett helt nytt tankesätt om mig själv och saker och ting runt omkring mig. Det intensiva tempot och de välplanerade mötena gjorde att man fick fram ett resultat snabbt. Jacob var väldigt kunnig inom området, stöttande, tillmötesgående och erfaren. Han lyckades verkligen att öppna en helt ny sida hos mig. Detta är något jag starkt kan rekommendera.”

Carl

Kursdeltagare, Göteborg

Quote

“Efter en kort tid av att ha jobbat med Jacob så såg jag hur mitt självförtroende ökade med raketfart. Från att ha varit osäker i sociala sammanhang till att verkligen kunna känna mig självsäker och ”bli bra” på den sociala biten. Jag har sett förbättringar privat såväl som med andra på jobbet.”

Alexander

Kursdeltagare, Stockholm

Quote

“Det har varit intensiva, mycket lärorika och uppskattade dagar. Tack vare det här har jag fått in både nya verktyg och nya tankesätt om sådant som förut hade begränsat mig rejält i min vardag. Det var ett nöje och jag ser fram emot framtiden.”

Jasmin

Kursdeltagare, Stockholm

Quote

”Jag har kämpat med social oro under lång tid och vände mig till Jacob för hjälp. Under några dagar varvade vi teori och praktik. Det gav verkligen resultat. Efter bara ett par dagar med Jacob klarade jag av sociala situationer som jag aldrig trodde jag skulle klara av. Jacob har kompetensen och erfarenheten som krävs. Har du liknande utmaningar så tveka inte att gå kursen. Det kan jag verkligen rekommendera.”

Lars

Kursdeltagare, Stockholm

Quote

“Kursen var väldigt givande och den har blivit en värdefull tillgång i min vardag. Kursen har gett mig nya insikter om mig själv och en uppsättning som är enkel att använda för att stärka mig själv och tron på mig själv.”

Johanna

Kursdeltagare, Göteborg

Quote

“Tack vare kursen har jag blivit mycket mer bekväm i mig själv och mindre benägen att påverkas av min omgivning.”

Gustaf

Kursdeltagare, Lund

Quote

“Med att aktivt tänka och handla för att stärka självkänsla och självförtroende kom snabbt resultat. Med kursens hjälp har jag på kort tid blivit säkrare i min framtoning, haft hjälp av övningar i viktiga möten som resulterat i positiva utfall och vågat ta ut svängarna i mitt dagliga liv. Alla som genomgår kursen kommer garanteras att utvecklas positivt!”

Sanna

Kursdeltagare, Malmö

Quote

“Det har varit en väldigt trevlig upplevelse att jobba med Jacob. På bara några dagar har jag fått enorma resultat och även ett helt nytt sätt att tänka på. Med rätt inställning och Jacobs expertis så kan man få bort den sociala ångesten helt. Jag vågar nu göra saker som jag tidigare inte ens trodde jag klarade.”

Andreas

Kursdeltagare, Stockholm