Om oss - Social Academy

Om Social Academy

Social Academy erbjuder kvalitativa kursprogram utifrån en kombination av evidensbaserade metoder som vilar på forskning, tillsammans med praktiska sociala verktyg. Sedan 2016 när Jacob Wennerlund startade Social Academy (då i dess tidigare version) har våra kursprogram tagits av 1000-tals personer, alltifrån Haparanda i norr till Trelleborg i söder.

Våra kursdeltagare är alltifrån unga studenter till VD:ar på större företag. Vi utgår från Stockholm och Lund, men håller kurser runtom i hela landet såväl som rena online- och distanskurser.

Vår mission har varit glasklar från dag ett: Vi ska erbjuda kvalitativa utbildningar och kurser för dig som vill förbättra och ta kontroll över din mentala och sociala tillvaro. Oavsett om det handlar om att stärka ditt självförtroende, att våga ta fler sociala initiativ, att stärka din sociala kompetens eller att bli tryggare i dig själv i specifika situationer – vi ger dig de mentala och sociala verktygen och metoderna som tar dig dit.

Våra kurser är starkt förankrade i forskning och vetenskap, samtidigt som praktiska metoder och verktyg ”som fungerar i praktiken” också får ta stor plats. Vi varvar både evidens tillsammans med ett praktiskt förhållningssätt där både kortsiktiga och långsiktiga resultat är viktiga. Vi fokuserar på sund personlig utveckling som också ger resultat.

Vi (och våra kurser) drivs av våra värderingar:

  • Sund personlig utveckling – att utgå från att stärka en god självkänsla och trygghet i oss själva och andra
  • Genuin kommunikation – att utgå från bra intentioner, med en bra värdegrund och ett bra bemötande
  • Självledarskap – att utgå från att vi själva skapar och kan påverka vår tillvaro och våra resultat

JACOB WENNERLUND

KBT-TERAPEUT & GRUNDARE SOCIAL ACADEMY

Jacob Wennerlund är grundaren av Social Academy och har många års gedigen erfarenhet av att personligen jobbat med 100-tals klienter och är dessutom arkitekten bakom flera kursprogram inom både privatsektorn och näringslivet. Han har själv gått igenom en lång personlig resa av social ångest och en begränsad tillvaro – och att sedan vända på det med 180 grader.

Läs mer om Jacob

Hitta en kurs som passar dig

Bättre självkänsla och självförtroende

Den här onlinekursen lär dig fundamentala verktyg och tekniker för att stärka din självkänsla och ditt självförtroende så att du kan öka tryggheten i dig själv.

Onlinekurs - från 2.990 kr

LÄS MER

Social Coaching

Vill du göra en förändring i din sociala tillvaro? Genom social coaching kan du få rätt hjälp och de verktyg som behövs för att övervinna dina utmaningar och stärka din förmåga att hantera allmänna eller specifika sociala situationer.

Coaching Online - från 7.900 kr

LÄS MER

Social Frihet - Kursprogram

Kursen för dig som verkligen vill uppgradera ditt sociala självförtroende och bli mer socialt fri. För dig som vill bli tryggare, modigare, våga mer och få nya sociala färdigheter.

Kursprogram & Coaching - från 18.900 kr

LÄS MER