Sekretess:

All information som delas med Social Academy hålls konfidentiell. Personlig information, e-postadresser eller annan information kommer aldrig att säljas, handlas eller ges bort till tredje part.

Personskydd & Dataskydd:

Genom att be om att information eller material blir skickad till dig från denna sida så ger du automatiskt tillstånd till att vi samlar in dina personliga uppgifter. De typer av uppgifter vi kan komma att samla in är:

Namn, e-postadresser och övrig information i e-postmeddelanden och intresseformulär.

Så här kommer vi att använda dina uppgifter:

Vi använder dessa uppgifter endast för att skicka dig den information du bett om eller kommer att be om vid senare tillfälle. Din personliga information kommer aldrig att ges bort, säljas eller göras tillgänglig för tredje part.

Personliga uppgifter som ej anses vara fortsatt nödvändiga raderas efter 6 månader. Undantag gäller vid nödvändig information för operativ funktionalitet så som inloggningsuppgifter för kunden för tillgång till material.

Vi respekterar ditt privatliv och behandlar dina uppgifter med diskretion. Om du vid något tillfälle inte vill motta mer information från oss så kan du när som helst klicka på en länk i informationen som skickas till dig, alternativt kontakta avsändaren. Om du vil uppdatera din information eller radera den helt så kan du även göra det genom att skicka ett mejl till oss.

Behandlingsansvarig är:

Jacob Wennerlund

Lund 224 77

E-post: info @ socialacademy .se

Villkor vid köp av tjänster och produkter:

Vid bokning av tjänster eller kurser som Social Academy erbjuder förbinder sig både kunden så väl som Social Academy att följa nedanstående.

Bokning av kurser eller coachingprogram där fysiska träffar ingår går att omboka men är ej återbetalningsbara vid avbokning som sker närmare än två veckor före startdatum för kursen. Vid avbokning eller ombokning av datum för fysiska kurser har Social Academy rätt att ta ut en extra avgift som motsvarar de utgifter som Social Academy haft för t.ex. bokning av lokal, reseutgifter, arbetad tid eller liknande som uppstått i samband med bokningen. Detta gäller om inte annat avtalats mellan parterna.

Vid köp av digitala produkter

På utvalda digitala produkter har vi en nöjdhetsgaranti eller pengarna tillbaka inom 30 dagar från tidpunkten vid köpet. Det står tydligt utskrivet på de specifika sidor för de digitala produkter som garantin gäller för. Efter 30 dagar från köpdatumet går det ej att få pengarna tillbaka. Detta kan ej överklagas.

Friskrivningsklausul 1:

Innehållet på denna webbplats är av allmän karaktär och tillhandahålls inte som medicinsk eller juridisk rådgivning. Om du använder innehållet på webbplatsen gör du det på egen risk. Informationen som visas på webbplatsen eller uttrycks under sessionerna är avsedd att vara allmän information med avseende på vanliga livsfrågor. Informationen ges i god tro.

Friskrivningsklausul 2:

Produkt- och kundomdömen som visas på sidan är omdömen av riktiga kunder och beskriver deras individuella erfarenheter och resultat. Varje människa och situation är unik och vi kan därför inte garantera att du uppnår samma resultat. Social Academy, socialacademy.se eller personer som jobbar för Social Academy har inget ansvar för de åtgärder, val eller beslut som gjorts av kunden. Under inga omständigheter kan du hålla Social Academy, dess personal eller ledning ansvarig för eventuella åtgärder som du tar.