Bli bättre på det sociala genom Social Coaching

Få mentala och sociala verktyg som gör skillnad i praktiken och bli socialt coachad via telefon eller mejl.

“Jag har lärt mig att göra saker jag inte vågade tidigare och att hantera sociala situationer.” – Robin, coachingdeltagare

Vill du göra en förändring i din sociala tillvaro?

Bli socialt coachad på distans – via telefon eller mejl

Det här är för dig som:

  • Vill göra en förändring i din sociala tillvaro genom effektiva verktyg och coaching på distans.
  • Vill stärka ditt sociala självförtroende och bli bättre på att hantera sociala situationer.

Hur går det till?

  1. Via telefon – ett startsamtal och fyra uppföljningar som vi bokar in. Du får effektiva verktyg och övningar som är anpassade för dig.
  2. Via mail – start med tillskickade verktyg och övningar och uppföljningar via mejl.

Vad ingår i coachingen?

  • En skräddarsydd plan – tillsammans kommer vi att ta reda på hur och vad du behöver göra och att sätta en konkret plan för detta.
  • Mentala verktyg – för att hantera social ångest och nervositet, stärka ditt självförtroende och bygga ett socialt mindset.
  • Sociala verktyg – för att bättre kunna starta och föra konversationer samt hantera sociala situationer med större flyt och bättre resultat.
  • Feedback och coaching – där vi hjälper dig att övervinna just dina begränsningar och utmaningar, samt få den feedback du behöver för att uppnå bättre resultat i din sociala tillvaro.
social-frihet-vit

Mentala verktyg som vilar på vetenskap

Få verktyg för att övervinna social rädsla och oro och för att stärka ditt sociala självförtroende.

vit-ikon

Få sociala verktyg som fungerar i praktiken

Lär dig Socialmetoden® och välbeprövade sociala verktyg och tekniker för att hantera sociala situationer i praktiken.

Ikon Social Träning

Få värdefull feedback och coaching

Få skräddarsydd hjälp av någon som gjort resan från social ångest till socialt självförtroende och som har erfarenhet och gedigen kunskap i bagaget.

Alexander R.

“Efter en kort tid av att ha jobbat med Jacob så såg jag hur mitt självförtroende ökade med raketfart. Från att ha varit osäker i sociala sammanhang till att verkligen kunna känna mig självsäker och ”bli bra” på den sociala biten. Jag har sett förbättringar privat såväl som med andra på jobbet.”

Hampus L.

”Jag såg snabba framsteg av coachingenNu kan jag göra saker som jag för bara några veckor sedan aldrig trott att jag skulle klarat av. Jacob är bra på att få en att utföra saker som ligger utanför ens komfortzon och som verkligen fungerar. Jag kan varmt rekommendera coachingen!” 

Robin K.

Det var både lärorikt och roligt att jobba med Jacob. Jag kan göra vad jag vill utan att bry mig om vad andra tycker och tänker om mig. Jag har lärt mig att göra saker som jag inte vågade tidigare och att hantera sociala situationer. Det känns äntligen som att jag kan “vara mig själv”.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att göra ett genombrott i din sociala tillvaro? Gör en intresseanmälan idag!

Har du frågor? Skriv till info@socialacademy.se eller gör en intresseanmälan nedan så kontaktar vi dig och berättar mer om programmet!

Vad ingår i coachingen?

I coachingen får du lära dig verktyg utifrån bl.a. KBT och mental träning, samt sociala verktyg och metoder som du kan använda dig av direkt i din vardag och i sociala situationer. Du får även personlig coaching för att snabbare kunna bryta mönster och uppnå dina mål – vare sig det är att bli mer bekväm och självsäker eller att bättre hantera specifika situationer som till exempel gruppsituationer eller att våga ta kontakt med andra.

Hur kan man förbättra den sociala tillvaron?

Genom att bryta tankemönster och beteenden som begränsar dig och börja införa nya tankesätt och mentala verktyg i kombination med att börja agera på ett nytt sätt i sociala situationer kommer du även att få nya utfall och resultat i praktiken.