Övervinn din blyghet och sociala ångest, öka din sociala kompetens och uppnå mer Social Frihet

Ett coachingprogram för dig som vill övervinna dina sociala begränsningar och uppnå ett större socialt självförtroende.

“Jag såg snabba framsteg av coachingen. Nu kan jag göra saker som jag aldrig trott att jag skulle klara av.” – Hampus, coachingdeltagare

Vägen till ett större socialt självförtroende

Är du trött på att känna dig socialt begränsad?

 •  Låter du dig begränsas av social ångest och oro eller blyghet i vissa sociala sammanhang? 

 • Skulle du vilja känna dig tryggare i dig själv i sociala situationer? Önskar du att du kunde vara mer bekväm och socialt självsäker?

 • Önskar du att du hade kunnat bli mer social? Att du bättre hade kunnat föra dig fram socialt för att till exempel:

– hantera gruppsituationer?

– träffa nya människor?

– ha bättre konversationer som också leder någon vart?

Hur skulle det kännas om du istället hade…

Kunnat känna dig mer säker, avslappnad och lugn i dig själv och prestera bättre på dejter, i möten eller i grupper av människor? Kunnat starta och föra spontana konversationer med i stort sett vem som helst? Kunnat känna en större trygghet i dina sociala förmågor för att skapa en bättre social tillvaro?

För att göra en förändring som verkligen ger resultat i din sociala tillvaro, så krävs det inte enbart att förändra tankar och den mentala aspekten, du måste även förbättra den praktiska biten i form av beteende och kommunikation som fungerar i praktiken. Det enda som ger riktiga resultat i längden är nämligen att göra en förändring i den sociala praktiken.

Coachingprogrammet kombinerar både fokus på att ändra tankar och den mentala aspekten utifrån metoder som vilar på evidens och forskning, tillsammans med social träning och kommunikationsträning.

Det här programmet är rätt för dig som bestämt dig för att en gång för alla övervinna din blyghet, sociala ångest eller sociala begränsning och uppnå ett större socialt självförtroende och mer social frihet i din vardag.

En investering i dig själv

Fördelar med coachingen?

social-frihet-vit

Övervinn blyghet och social ångest

Få verktygen för att en gång för alla stoppa dina sociala rädslor från att begränsa dig.

Ikon Social Träning

Övervinn begränsande föreställningar

Bryt dig fri från föreställningar så som oron för “vad andra ska tycka och tänka om dig”.

social-frihet-vit

Självkänsla och självförtroende i det sociala

Stärk din förmåga att känna dig tryggare, bekvämare, modigare och mer närvarande i sociala sammanhang.

vit-ikon

Ökad social insikt

Uppnå en ny social förståelse för den sociala dynamiken och psykologin bakom interaktioner och situationer i din vardag.

vit-ikon

Bättre sociala förmågor

Träna upp din sociala kompetens och förmåga för att bättre hantera sociala situationer i praktiken, som gör skillnad på riktigt.

Såhär går det till

Ett resultatfokuserat coachingprogram

3 dagars kursprogram + 3 månader coaching

Under tre intensiva dagar och i 3 månader jobbar vi en-och-en med resultatfokuserad coaching, med hjälp av effektiva verktyg och övningar, utifrån kognitiv beteendeterapi (KBT), mental träning, kommunikation och social träning – strukturerat utifrån vårt program men skräddarsytt för dig och dina utmaningar och målsättningar. Efter intensivkursen har vi 3 månaders coaching tillsammans för att säkerställa din framgång mot dina mål i vardagen.

 • Bli av med mentala föreställningar som håller dig tillbaka
 • Stärk självkänslan och självförtroendet
 • Öka din närvaro i sociala sammanhang
 • Träna upp ditt sociala mod
 • Träna social kompetens (förstå den sociala dynamiken)
 • Lär dig Socialmetoden och öka din naturliga sociala förmåga
 • Konversationsträning – lär dig att bli bättre på att prata med andra – vare sig det är i grupper eller med främlingar

100% nöjdhetsgaranti

I kursen ingår en nöjd kund-garanti för att säkerställa en hög kvalitet på kursen och att du blir nöjd (läs längre ner på sidan).

Kursledare: Jacob Wennerlund (läs längre ner på sidan).

Kursavgift: Offert i nästa steg. Individuellt kursprogram från* 12.500 kr.

Var? Efter överenskommelse. Coachingen hålls löpande i Stockholm, Göteborg, Malmö m.fl alternativt via distans.

För frågor och mer information

Fyll i en intresseanmälan för mer information eller kontakta oss på info@socialacademy.se

 

Alexander R.

“Efter en kort tid av att ha jobbat med Jacob så såg jag hur mitt självförtroende ökade med raketfart. Från att ha varit osäker i sociala sammanhang till att verkligen kunna känna mig självsäker och ”bli bra” på den sociala biten. Jag har sett förbättringar privat såväl som med andra på jobbet.”

Hampus L.

”Jag såg snabba framsteg av coachingenNu kan jag göra saker som jag för bara några veckor sedan aldrig trott att jag skulle klarat av. Jacob är bra på att få en att utföra saker som ligger utanför ens komfortzon och som verkligen fungerar. Jag kan varmt rekommendera coachingen!” 

Robin K.

Det var både lärorikt och roligt att jobba med Jacob. Jag kan göra vad jag vill utan att bry mig om vad andra tycker och tänker om mig. Jag har lärt mig att göra saker som jag inte vågade tidigare och att hantera sociala situationer. Det känns äntligen som att jag kan “vara mig själv”.

“Jag vet att det också är fullt möjligt för dig att uppnå en större social frihet där du kan känna dig mer avslappnad och närvarande, spontan, självsäker – och dessutom ha något bra att säga.”

Hej! Mitt namn är Jacob, grundaren av Social Academy, och jag var under många år hämmad av social ångest och ett begränsat socialt självförtroende.

Jag vet exakt hur det känns…

Att påverkas av osäkerheten och obehaget som kryper in när man ska prestera socialt… 

När hjärtat bultar och man fegar ur när man ska gå fram och prata med någon man är intresserad av… 

Hur självmedveten och obekväm man blir av när man står i uppmärksamhetens centrum av alla andra runtomkring…

Det var precis vad som präglade mitt liv och som gjorde att jag kände mig begränsad i en väldigt lång period. Jag var passiv istället för aktiv i sociala situationer och jag brydde mig alldeles för mycket om vad andra tänkte och tyckte om mig. 

Det gjorde sedan att jag gick miste om många möjligheter, och att jag ångrade mig efteråt, vilket i sin tur lämnade mig med en stor känsla av frustration…

… Ända tills jag en dag fick nog och bestämde mig för att göra en förändring.

Jag hade bestämt mig för att träna upp mitt sociala mod och mina sociala kunskaper och att aldrig mer låta mig begränsas.

Jag gjorde först precis som alla andra: kollade på videor på YouTube, läste tips på Google, och så vidare…

Vilket gav mig väldigt mycket teori, tips och inspiration… men det gav mig inga riktiga resultat.

Faktum är att ingen “ljudbok” eller tips på Google kan ersätta verklighetsbaserad social träning.

Det var först när jag bestämde mig för att göra det som verkligen krävdes av mig – att möta mina rädslor ansikte-mot-ansikte – som allting verkligen tog fart.

Jag började utmana mig själv genom att försätta mig i olika sociala situationer som förut kändes jobbiga, tuffa och ibland till och med omöjliga.

Jag gjorde det till en vana att sätta mig in i obekväma situationer, prata med främlingar, gå på evenemang och expandera min sociala cirkel.

Dessutom så spenderade jag all min resterande tid på studier inom bland annat kommunikation, KBT och beteendevetenskap, samt ivrig läsning och applicering av 100-tals böcker inom socialpsykologi och personlig utveckling. 

Efter att ha gjort detta i en längre period så kände jag hur mina sociala rädslor och begränsningar krossades… en efter en.

Det tog lite tid innan jag ens fattade vad som hade hänt: Jag hade förvandlats från att vara socialt obekväm till en person som var självsäker och extremt trygg i mig själv – och som med framgång numera frodas i sociala situationer – vare sig det gäller intima relationer, vänner, kollegor eller med främlingar…

Jag vill hjälpa dig att göra samma sak – fast mycket snabbare och effektivare.

De allra flesta människor hålls tillbaka av omedvetna rädslor (oro och osäkerhet):

 • Rädslan för andras åsikter.
 • Rädslan för att misslyckas.
 • Rädslan för att göra bort sig.
 • Rädslan för att dömas av andra.

Det är det som gör det svårt att gå fram och prata med någon du är intresserad av, att våga ta plats och stå upp för dig själv i vissa sammanhang och som gör att du undviker vissa sociala situationer.

Det går inte att helt och hållet ta bort dessa rädslor ur ditt biologiska system. Däremot går det att bryta ner dem så pass mycket att de inte längre begränsar dig!

Att övervinna dessa rädslor är en befriande känsla och det som vi valt att kalla för social frihet.

Att dessutom träna upp dina sociala förmågor är en härlig känsla av större kontroll i sociala sammanhang.

Det är dock både tidskrävande och tufft att övervinna dessa rädslor och att få nya sociala förmågor för att uppnå en större social frihet på egen hand. Det lärde jag mig “den svåra vägen”.

Du behöver inte spendera flera år och månader som jag gjorde… Du behöver inte spendera mer tid och energi på att “lära dig fler tips”…

Jag har tagit all min samlade kunskap och erfarenhet och tillsammans med mitt team skapat ett intensivprogram som 100-tals andra coachingdeltagare redan genomfört med goda resultat, och där vi jobbar på det mentala i kombination med det sociala praktiska, för att ta dig hela vägen fram till ett större socialt självförtroende i din sociala tillvaro.

VÅR 100% NÖJD KUND-GARANTI TILL DIG:

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg och nöjd med coachingen. Vi garanterar därför att du kommer att bli nöjd med resultaten från det här programmet. Om du mot all förmodan inte skulle känna dig helt nöjd efter coachingen, så fortsätter vi ända tills du känner dig helt nöjd, så att du kan känna dig trygg i beslutet att gå coachingprogrammet.

Trött på att känna dig socialt begränsad?

Detta är för dig som gör ett aktivt val och som vill ta steget mot ett större socialt självförtroende. 

Ska du titta tillbaka om 5, 10 eller 20 år och ångra att du gått miste om så många chanser och möjligheter?

Eller ska du ta steget för att äntligen ta del av alla fördelar som kommer med en större Social Frihet framöver?

Om det sistnämnda låter som dig och du är villig att göra det som krävs, så finns det bara en sak kvar att göra: tryck här nedan för att göra en intresseanmälan idag.

“Social Frihet” är ett coachingprogram med löpande och begränsat antal platser. Du binder dig inte till något genom att fylla i ett intresseformulär.

Hur vet jag att kursen är rätt för mig?

Vi är övertygade om att vårt program “Social Frihet” är det mest kompletta kursprogrammet som finns idag i Sverige för att övervinna sociala utmaningar och öka det sociala självförtroendet. Vi har dessutom en nöjdhetsgaranti som ingår i det här kursprogrammet. Du kan göra en intresseanmälan här på sidan för att veta mer om programmet och ta reda på om det rätt för dig. Du kan göra en intresseanmälan här.

Jag är intresserad, men vill gärna veta mer först, hur går jag tillväga?

Gör en intresseanmälan här på sidan för att få mer information om programmet. Du binder inte dig till något genom att göra en intresseanmälan. Du kan göra en gratis och villkorslös intresseanmälan här.