Bli socialt friare

Hålls du tillbaka av osäkerhet i sociala situationer ibland? Undviker du att göra saker på grund av vad andra ska tycka eller tänka?

Den här onlinekursen som du går helt på egen hand lär dig hur du kan bryta dig fri och övervinna den sociala rädslan!

 • Lär från någon som faktiskt själv har gått från begränsningar till mer social frihet (Jacob Wennerlund)
 • Se videor som ger dig praktiska tips och metoder för hur du kan tänka och hantera situationer i praktiken – och som du kan använda dig av direkt
 • Du går kursen helt i egen takt och uppskattad total tid att lägga är runt 5 timmar – du bestämmer när och hur ofta
 • Dessutom: 30 dagars öppet köp på kursen (nöjdhetsgaranti!)

Kursinnehåll:

Del 1: Introduktion

 • Varför social rädsla?
 • Så här övervinner du den sociala rädslan
 • Dina personliga mål

Del 2: Fixa tänket

 • Tankarna som ställer till det
 • Så hittar du nya fördelaktiga perspektiv
 • Tänk så här inför sociala situationer
 • Tänk så här under sociala situationer
 • Tänk så här efter sociala situationer

Del 3: Sociala situationer i praktiken

 • Så slutar du ”fastna i huvudet”
 • Så hanterar du gruppsituationer
 • Så hanterar du fokus från andra
 • Så startar och fortsätter du konversationer
 • Så blir du lugnare och mer närvarande
 • Din personliga plan för en bättre social tillvaro

 

Praktiska verktyg och tekniker att använda i situationen

Den här onlinekursen ger dig inte bara teori, du får även välbeprövade tekniker från andra som redan gjort resan till mer social frihet. Du lär dig genast hur du faktiskt kan tänka, vad du kan göra och hur du gör det så att det får en effekt i verkligheten!

Med hjälp av kursen kommer du ha verktyg och metoder för att steg-för-steg övervinna den sociala rädslan och bli socialt friare.

Kursen består av 3 olika delar med videor och tillhörande kursmaterial som du genomför i din egen takt inne på utbildningsplattformen (online).

Vad kommer du att lära dig i kursen?

Exempel på vad du kommer att lära dig:

 • Stärk din självbild och bli tryggare i dig själv
 • Hur du förändrar tankar och mentala inställningar till din fördel
 • Hur du ska tänka inför, under och efter sociala situationer
 • Hur du hanterar situationen i praktiken (i möten en och en, gruppsituationer m.m.)
 • Plus: hur du för konversationer och interaktioner som flyter på mer naturligt

Övervinn den sociala rädslan

Enligt studier är det mer än en tiondel av Sveriges befolkning som känner ett starkt obehag i form av social ångest och betydligt fler som känner att det kan vara allmänt jobbigt eller ansträngande med vissa sociala situationer. Det är alltså väldigt vanligt att vi känner oss begränsande på olika sätt.

Det kan både vara generellt i sociala möten med andra eller så handlar det om mer specifika situationer, så som att till exempel prata framför andra, lära känna nya människor, att hamna i spontant kallprat, att ha viktiga samtal, att få social uppmärksamhet av andra eller olika typer av gruppsituationer.

Den här kursen hjälper dig att förändra detta och att istället bli tryggare och mer självsäker i de specifika sociala situationer som är viktigast för dig.

Hur då?

Genom att förändra mentala perspektiv och tankesätt och lära dig att hantera situationen på ett nytt sätt. Den här onlinekursen lär dig några av de mest relevanta metoderna och teknikerna som vilar på vetenskap utifrån KBT (kognitiv beteendeterapi) samt mer praktiska metoder utifrån Socialmetoden®.

Information

Onlinekurs i din egen takt.

Var? Online. Du loggar in på plattformen när du köpt kursen. Tillgång under 6 månader.

När? Du kan börja kursen när som helst efter köp och genomföra den i egen takt. Totalt runt 5 timmars kursinnehåll - du bestämmer när och hur ofta.

Kursavgift: 2990 kr

Köp kursen nu

Fördelar med kursen:

Bli tryggare och våga mer

Få ett bättre socialt mindset

Bygg upp ett socialt självförtroende

Hantera sociala situationer bättre

Quote

Kursen gav mig helt nya praktiska verktyg men också perspektiv och tankar som jag inte stött på tidigare, trots att jag läst på och testat mycket. Jag känner ett större lugn och en stor skillnad i sociala situationer jämfört med innan!

Hanna

Kursdeltagare

Ta steget mot en friare social tillvaro!

 

Redo för att övervinna den sociala rädslan?

Genom rätt metoder och verktyg går det att övervinna den sociala rädslan så att du också kan bli mer bekväm och trygg i dig själv.

Den här kursen ger dig psykologiska verktyg utifrån kognitiv beteendeterapi som vilar på forskning tillsammans med praktiska och välbeprövade tankesätt och verktyg utifrån Socialmetoden®.

Om du också bestämt dig för att du vill bli tryggare och friare i din sociala tillvaro med andra så tveka inte att köpa kursen redan idag!

Jag är övertygad om att du kommer tycka att kursen är användbar, och vill att det ska vara en bra investering för dig – därför har du 30 dagars öppet köp på kursen. Du har alltså inget att förlora. Lycka till!

 

Köp kursen nu

Jacob Wennerlund, Kursansvarig

Jacob är utbildad KBT-terapeut och har många års gedigen erfarenhet av att ha jobbat med tusentals kursdeltagare och klienter över hela landet. Han har själv gått från en tillvaro av begränsningar - till att vända på det helt och hållet till mer social frihet i sitt eget liv och att hjälpa andra att göra likadant.

Quote

Om du känner att du har någon form av nervositet som begränsar dig så tveka inte en sekund att gå denna kursen. Den har hjälpt mig att bygga upp ett nytt självförtroende i sociala situationer och det kommer den säkert göra för många många andra också.

Caroline

Kursdeltagare

Quote

Jag har tidigare bland annat gått i terapi och läst en massa om social ångest på egen hand, men det kändes aldrig som det gav mig något stort. Den här kursen har däremot lyckats förklara saker på ett helt annat sätt som jag kan relatera till och som har hjälpt mig enormt. Kan starkt rekommendera kursen!

Sofie

Kursdeltagare

Quote

Det var smidigt att följa lektionerna online, steg-för-steg började jag få en ny förståelse och även ett nytt tankesätt som gjort att jag börjat känna mig mycket mer trygg i de situationer som tidigare var jobbiga.

Marcus

Kursdeltagare