Naturligt Självsäker

Uppgradera Självkänslan och Självförtroendet på djupet och bli mer Naturligt Självsäker inom 3 veckor.

En exklusiv onlinekurs för dig som äntligen vill bygga upp en djup inre styrka och trygghet i dig själv en gång för alla.

en investering i dig själv

Självkänsla och Självförtroende

Den här onlinekursen bygger på vetenskapliga metoder och tekniker för att stärka självkänslan och självförtroendet på djupet. Genom att stärka självkänslan kommer du att kunna bli av med inre oro och självtvivel och bli mentalt starkare. Ett starkare självförtroende gör att du blir modigare och kan stå upp för dig själv, äntligen börja våga mer och att gå efter det du vill – och lyckas!

“Genom att uppgradera självkänslan och självförtroendet med de praktiska övningarna som ingår i kursen, gick jag steg för steg mot förändring och det var en skön känsla när man själv märkte av förändringen.”

Martin H.

Kursdeltagare

träffa dina kursledare

Här är dina kursledare

Jacob Wennerlund är en mental tränare och kursledare som inspirerat, coachat och tränat 1000-tals barn, ungdomar och vuxna i Sverige. Han har själv gjort resan från osäkerhet, social ångest och låg självkänsla – till idag – att hjälpa andra på deras väg mot ett mer självsäkert och mentalt starkare ‘jag’.

Nanna Spetz är psykolog och certifierad av International Coaching Community (ICC) och har över 10 års erfarenhet av coaching och terapi världen över.

För dig som vill ha resultat – den enda kursen du behöver

I längden räcker det inte att bara “tänka positivt”, lyssna på “ljudböcker” eller läsa “tips” på Google…

 

dålig självkänsla

Den här kursen är byggd för att ge dig bestående resultat, vilket kommer att spara dig både värdefull tid och pengar i längden. När ‘livet’ inträffar, och när du påverkas av andra människor och din omgivning, måste du även ha hållbara mentala verktyg som fungerar i verkligheten – på riktigt.

Vi vill ge dig de verktygen så att du kan göra en högre självkänsla och ett starkare självförtroende till en naturlig del av dig själv. Därför kan vi stolt presentera Naturligt Självsäker – vår beprövade steg-för-steg-formel som baseras på mental träning och praktisk tillämpning.

redo för en högre självkänsla och ett ostoppbart självförtroende?

Några fördelar med kursen

 

Självmedvetande & Självkänsla

Förstå dig själv och bygg upp en inre glädje och trygghet.

 

Självmedkänsla

Börja acceptera och älska dig själv på riktigt.

 

 

 

 

 

Mental frihet

Slå dig fri från begränsningar och våga vara DU 100%.

 

 

 

Socialt Självförtroende

Få ett större socialt självförtroende och förbättra dina relationer med andra.

 

 

 

Yttre acceptans och självsäkerhet

Gör dig av med inre osäkerheter kring ditt utseende och uppskatta dig själv på riktigt.

 

 

Inre styrka

Bli av med inre oro och bli mentalt starkare i din vardag.

 

såhär går det till

 

En distanskurs som ger dig total frihet!

100% Online

Du kan logga in och börja kursen direkt, och fortsätta när som helst på din dator, surfplatta eller mobil. Du bestämmer när var och hur.

Steg-för-steg

Du behöver endast kolla på videor och enkelt följa kursen steg-för-steg med hjälp av övningar som du genomför på egen hand.

 

Personlig Support

Efter varje kursdel har du möjlighet att reflektera, ställa frågor och få hjälp av coachen så att du kan känna dig säker i din framgång med kursen.

Diplom

Kursen innehåller totalt 24 kraftfulla lektioner. När du är klar med kursen får du ett diplom av Social Academy som bevis.

Kursinnehåll

Kursen består av 4 olika delar

Modul 1: Kärnan

 • Bygg upp en högre självkänsla från grunden (bli av med inre osäkerheter och börja utgå från en inre trygghet, glädje och styrka)
 • Gör dig av med undermedvetna begränsande föreställningar (de flesta människor går runt största delen av livet utan att bli medveten om de begränsande föreställningar de bär runt på)
 • Lär dig nya mentala verktyg för en självsäker vardag

och mycket mer…

 

Modul 2: En självsäker inställning

 • Sluta oroa dig för vad andra tycker om dig (släpp äntligen bekräftelsesökandet och känn dig mer mentalt fri)
 • Hur du en gång för alla slutar jämföra dig med andra (du kommer att tacka dig själv när du slår dig fri från den eviga prestationsångesten)
 • Träna upp ditt inre mod och börja våga mer

och mycket mer…

 

Modul 3: Självförtroende utifrån

 • Hur du påverkas av andra – och vad du kan göra åt det (ta tillbaka kontrollen över din sociala tillvaro)
 • Hur du står upp för dig själv och sätter gränser på ett snyggt sätt (det här kommer sätta ett stopp för andras negativa beteenden)
 • Bli tryggare, bekvämare och mer självsäker i sociala situationer

och mycket mer..

 

 

Modul 4: Ta Självsäkerheten till nästa nivå!

 • Lär dig kraftfulla tekniker för att genast öka självförtroendet (i stunder när du behöver det som mest)
 • Lär dig nya självsäkra vanor (så att du kan göra ditt självsäkra jag till en naturlig del av dig själv)
 • Ta med dig din personliga plan så att du kan bibehålla dina resultat – nu – och i framtiden!

och mycket mer… 

 

recensioner

 

Det här säger andra om kursen

 

 

“Jag upplever redan nu stora förändringar i mitt liv. De senaste veckorna har jag fått många kommentarer om min nya gladare och mer energiska utstrålning. Tack så mycket för den här fantastiska kursen!”

 

 

 

Alexandra B.

Kursdeltagare

“Kraftfullt och inspirerande. Kursen var lättstartad och matnyttig. Det finns ingen anledning att skjuta upp starten på ett starkare Du!”

 

Aron H.

Kursdeltagare

“Tack vare den här kursen har jag blivit mycket mer bekväm i mig själv och mindre benägen att påverkas av min omgivning.”

 

Gustaf O.

Kursdeltagare

“Med att aktivt tänka och handla för att stärka självkänsla och självförtroende kom snabbt resultat. Med kursens hjälp har jag på kort tid blivit säkrare i min framtoning, haft hjälp av övningar i viktiga möten som resulterat i positiva utfall och vågat ta ut svängarna i mitt dagliga liv. Alla som genomgår kursen kommer garanteras att utvecklas positivt!”

 

 

Sanna K.

Kursdeltagare

“Den här kursen överraskade mig verkligen. Jag har märkt hur det påverkat min vardag mycket mer positivt. Underhållande, lärorik och effektiv!”

 

Frida B.

Kursdeltagare

“Kursen var väldigt givande och den har blivit en värdefull tillgång i min vardag. Kursen har gett mig nya insikter om mig själv och en uppsättning som är enkel att använda för att stärka mig själv och tron på mig själv.”

 

 

Johanna S.

Kursdeltagare

en investering som varar livet ut

 

Redo att inta vardagen som ditt nya naturligt självsäkra jag?

 

 

Den här kursen är ditt hemliga vapen för att äntligen våga mer – må bättre – tro mer på dig själv och bli mer naturligt självsäker. Det här är för dig som vill bli din egen bästa version – nu och i framtiden.

Kursavgift: 9990 kr

(eller betala 3330 kr i 3 mån)

 

 

100% Nöjd Kund-Garanti!

 

Vi är övertygade om att det här programmet kommer att transformera din självkänsla och ditt självförtroende. Om du ändå mot all förmodan känner att det inte var något för dig – inga problem – kontakta oss inom 30 dagar så får du alla pengarna tillbaka utan några krångel (och får dessutom behålla de exklusiva verktygen som du fått i kursen!)

“De som vill ha en uppgradering av sin självkänsla och sitt självförtroende kan använda sig av de mångsidiga fördelarna med kursen: ökad motivation, starkare självförtroende och en personlig lycka som kan delas med andra.”

 

 

Bert O.

Kursdeltagare

Redo att ta det här året med storm som ditt nya naturligt självsäkra jag?

Det här kursprogrammet kan förändra ditt liv. Det här är din chans att göra en personlig uppgradering som varar livet ut. Du har ingenting att förlora – men du har en ny självkänsla och ett nytt självförtroende att vinna.

 

 

 


Vanliga frågor och svar:

Vad består kursen av?

Kursen består av videor, praktiska övningar och mentala verktyg som du går genom steg-för-steg för att effektivt uppgradera och stärka din självkänsla och ditt självförtroende på ett naturligt sätt.

Är den här kursen endast för personer med "dåligt självförtroende"?

Nej. Den här kursen är byggd för att uppgradera Självkänslan och Självförtroendet och ge dig en ny mental styrka – oavsett om du skulle klassa dig själv som någon som har “lågt självförtroende” eller “låg självkänsla” eller “självsäker”. Precis som du kan träna på gym för att träna din kropp, så kan du även träna upp din inre mentala styrka, glädje och trygghet – oavsett om du är nybörjare eller veteran.

Hur vet jag att det funkar för mig?

Vi är övertygade om att vår kurs är en av de mest kompletta resurserna för Självkänsla och Självförtroende i Sverige. Vi har haft 100-tals nöjda kursdeltagare, både män och kvinnor, i alla åldrar. Skulle du mot all förmodan inte vara nöjd, så har vi en Självsäker Garanti (100% Nöjd-kund-garanti) så att du inom 30-dagar kan kontakta oss och få pengarna tillbaka.

Finns det någon garanti?

Japp! Vi har en 100% Nöjd-kund-garanti (eller som vi kallar den: 100% Självsäker Garanti) som gör att du kan testa kursen tryggt och helt riskfritt i 30-dagar. Vi värnar om våra kunder och vi vill att du ska känna dig helt nöjd med ditt val av kursen.

Jag är ganska upptagen, kan jag fixa kursen ändå?

Kursen kan genomföras bekvämt och enkelt hemifrån i din egen takt. Du behöver endast en dator, surfplatta eller en telefon. Vi har skapat kursen så att du kan gå den precis så som det passar just ditt schema.