Naturligt Självsäker

“Gå Sveriges främsta onlinekurs för att uppgradera Självkänslan och Självförtroendet och bli mer naturligt självsäker inom 3 veckor.”

En exklusiv onlinekurs för dig som äntligen vill bygga upp en djup inre styrka och trygghet i dig själv en gång för alla.

en investering i dig själv

Självkänsla och Självförtroende

Den här onlinekursen bygger på vetenskapliga metoder och tekniker för att stärka självkänslan och självförtroendet. Genom att stärka självkänslan kommer du att kunna bli av med inre oro och självtvivel och bli mentalt starkare. Ett bättre självförtroende gör att du blir modigare och kan stå upp för dig själv, äntligen börja våga mer och att gå efter det du vill – och lyckas!

en högre självkänsla och ett bättre självförtroende

Några fördelar med kursen:

Självmedvetande & Självkänsla

Förstå dig själv och bygg upp en inre glädje och trygghet.

Självmedkänsla

Börja acceptera och älska dig själv för den du är.

Inre styrka

Bli av med inre oro och bli mentalt starkare i din vardag.

Yttre acceptans och självsäkerhet

Gör dig av med inre osäkerheter kring ditt utseende och uppskatta dig själv på riktigt.

Socialt Självförtroende

Få ett större socialt självförtroende och förbättra dina relationer med andra.

Mental frihet

Slå dig fri från begränsningar och våga vara DU 100%.

såhär går det till

 

En onlinekurs som ger dig total frihet!

 

100% Online

Logga in och genomför kursen när som helst från din dator, surfplatta eller telefon.

Steg-för-steg

Du behöver bara kolla på videor och göra övningar steg-för-steg i din egen takt.

Personlig Support

Du genomför kursen på egen hand men vi finns alltid här om du behöver hjälp.

Resultat

Kursen innehåller totalt 24 kraftfulla och resultatfokuserade moment.

Kursinnehåll

Kursen består av 4 olika delar:

 

Modul 1: Kärnan

Lär dig kraftfulla verktyg för att transformera din självkänsla och ditt självförtroende från djupet så att du kan börja utgå från en ny inre trygghet en gång för alla.

 • Bygg upp en högre självkänsla från grunden
 • Uppgradera ditt självförtroende inifrån och ut
 • Utgå från en ny inre trygghet

Modul 2: En självsäker inställning

Träna upp din mentala styrka så att du kan bli modigare, gladare och mentalt starkare. Övervinn vardaglig oro, ångest och stress och uppnå istället en inre styrka i din vardag.

 • Bygg upp en inre glädje och självsäkerhet
 • Hitta ditt inre mod och börja våga mer
 • Utgå från en ny mental styrka

Modul 3: Självförtroende utifrån

Lär dig hur du påverkas av andra och vad du kan göra åt det. Stå upp för dig själv och ta tillbaka kontrollen över din sociala tillvaro. Bli bekvämare, tryggare och mer självsäker med andra människor.

 • Lär dig hur andra påverkar dig
 • Stå upp för dig själv på riktigt
 • Bli mer självsäker med andra människor

Modul 4: Ta självsäkerheten till nästa nivå

Lär dig ytterligare kraftfulla tekniker för att ta ditt självförtroende till nästa nivå och ta med dig din personliga plan för en mer naturligt självsäker vardag – nu och i framtiden.

 • Lär dig kraftfulla mentala tekniker
 • Säkra din framgång med en personlig plan
 • Bli mer naturligt självsäker i din vardag

“Genom att uppgradera självkänslan och självförtroendet med de praktiska övningarna som ingår i kursen, gick jag steg för steg mot förändring och det var en skön känsla när man själv märkte av förändringen.”

Martin H.

Kursdeltagare

För dig som vill ha resultat – den enda kursen du behöver

I längden räcker det inte att bara “tänka positivt”, lyssna på “ljudböcker” eller läsa “tips” på Google…

dålig självkänsla

Den här kursen är byggd för att ge dig bestående resultat, vilket kommer att spara dig både värdefull tid och pengar i längden. När ‘livet’ inträffar, och när du påverkas av andra människor och din omgivning, måste du även ha hållbara mentala verktyg som fungerar i verkligheten – på riktigt.

Vi vill ge dig de verktygen så att du kan göra en högre självkänsla och ett starkare självförtroende till en naturlig del av dig själv. Därför kan vi stolt presentera Naturligt Självsäker – vår beprövade steg-för-steg-formel som baseras på mental träning och praktisk tillämpning.

Träffa dina kursledare:

Jacob Wennerlund är en mental tränare och kursledare som inspirerat, coachat och tränat 1000-tals personer i Sverige. Han har själv gjort resan från osäkerhet, social ångest och låg självkänsla – till idag – att hjälpa andra på deras väg mot ett mer självsäkert och mentalt starkare ‘jag’.

Nanna Spetz är psykolog och certifierad av International Coaching Community (ICC) och har över 10 års erfarenhet av coaching och terapi världen över.

Det här säger andra om kursen:

“Jag upplever redan nu stora förändringar i mitt liv. De senaste veckorna har jag fått många kommentarer om min nya gladare och mer energiska utstrålning. Tack så mycket för den här fantastiska kursen!”

Alexandra B.

Kursdeltagare

“Tack vare den här kursen har jag blivit mycket mer bekväm i mig själv och mindre benägen att påverkas av min omgivning.”

Gustaf O.

Kursdeltagare

“Med att aktivt tänka och handla för att stärka självkänsla och självförtroende kom snabbt resultat. Alla som genomgår kursen kommer garanteras att utvecklas positivt!”

Sanna K.

Kursdeltagare

100% Nöjd Kund-Garanti!

 

Vi är övertygade om att det här kursprogrammet kommer att transformera din självkänsla och ditt självförtroende. Om du ändå mot all förmodan känner att det inte var något för dig – inga problem – kontakta oss inom 30 dagar så får du alla pengarna tillbaka utan några krångel (och får dessutom behålla de exklusiva verktygen som du fått i kursen!)

Redo att göra en personlig investering i dig själv?

  

 

Den här kursen är ditt hemliga vapen för att äntligen våga mer – må bättre – tro mer på dig själv och bli mer naturligt självsäker. Det här är för dig som vill göra en investering i dig själv – som håller livet ut.

Kursavgift: 9990 kr

Just nu: 3990 kr

(eller delbetala endast 1490 kr i 3 mån)

100% nöjdhetsgaranti!

“De som vill ha en uppgradering av sin självkänsla och sitt självförtroende kan använda sig av de mångsidiga fördelarna med kursen: ökad motivation, starkare självförtroende och en personlig lycka som kan delas med andra.”

Bert O.

Kursdeltagare

Låt det här året bli ditt år.

Det här kursprogrammet kan förändra ditt liv. Det här är din chans att göra en personlig uppgradering som varar livet ut. Du har ingenting att förlora – men du har en ny självkänsla och ett nytt självförtroende att vinna.


Vanliga frågor och svar:

Vad består kursen av - och hur lång är den?

Kursen består av videor, praktiska övningar och mentala verktyg som du går genom steg-för-steg för att effektivt uppgradera och stärka din självkänsla och ditt självförtroende. Kursen i sin helhet är uppskattad till att ta ungefär 6 timmar totalt – utspridda över olika lektioner och moduler som du gör i din egen takt.

När startar kursen? Och när slutar den?

Naturligt Självsäker är en onlinekurs helt och hållet i din egen takt. Kursen kan genomföras bekvämt och enkelt hemifrån. Du behöver endast en dator, surfplatta eller en telefon. Du bestämmer själv när du börjar och slutar och du kan alltid gå tillbaka och titta igenom materialet igen när du behöver det. 

Hur vet jag att det funkar för mig?

Vi är övertygade om att vår kurs är en av de mest kompletta resurserna för Självkänsla och Självförtroende i Sverige. Vi har haft 100-tals nöjda kursdeltagare, både män och kvinnor, i alla åldrar. Skulle du mot all förmodan inte vara nöjd, så har vi en Självsäker Garanti (100% Nöjd-kund-garanti) så att du inom 30-dagar kan kontakta oss och få pengarna tillbaka.

Disclaimer:

 

Produktomdömen på sidan är av riktiga kunder och ger uttryck för deras individuella erfarenheter. Varje människa är unik vilket innebär att vi inte kan garantera att du får resultaten som beskrivs på sidan. Vi har dock en 100 % nöjdhetsgaranti eller pengarna tillbaka om du inte uppnår de förväntade resultaten.