Omdömen

Läs vad några av våra deltagare tycker om våra coaching- och kursprogram. Efternamn och övriga personliga uppgifter har utelämnats av naturliga sekretesskäl.

Andreas, Uppsala

Coachingdeltagare

“Det har varit en väldigt trevlig upplevelse att jobba med Jacob. På bara några dagar har jag fått enorma resultat och även ett helt nytt sätt att tänka på. Med rätt inställning och Jacobs expertis så kan man få bort den sociala ångesten helt. Jag vågar nu göra saker som jag tidigare inte ens trodde jag klarade.”

Sanna, Malmö

Kursdeltagare

Med att aktivt tänka och handla för att stärka självkänsla och självförtroende kom snabbt resultat. Med kursens hjälp har jag på kort tid blivit säkrare i min framtoning, haft hjälp av övningar i viktiga möten som resulterat i positiva utfall och vågat ta ut svängarna i mitt dagliga liv. Alla som genomgår kursen kommer garanteras att utvecklas positivt!”

Martin, Malmö

Kursdeltagare

“Genom att stärka självkänslan och självförtroendet med de praktiska övningarna som ingår i kursen, gick jag steg för steg mot förändring och det var en skön känsla när man själv märkte av förändringen.”

Carl, Göteborg

Coachingdeltagare

“Innan jag träffade Jacob var jag rätt skeptisk. Jag hade en inställning om att mina utmaningar och problem kan ingen annan hjälpa en med utan det var något man endast själv kunde lösa. Men jag bestämde mig ändå för att gå igenom coachingprogrammet och det var något av det bästa jag gjort! Jag har fått en djup insikt och ett helt nytt tankesätt om mig själv och saker och ting runt omkring mig. Det intensiva tempot och de välplanerade mötena gjorde att man fick fram ett resultat snabbt. Jacob var väldigt kunnig inom området, stöttande, tillmötesgående och erfaren. Han lyckades verkligen att öppna en helt ny sida hos mig. Detta är något jag starkt kan rekommendera.”

Alexandra, Malmö

Kursdeltagare

Jag upplever redan nu stora förändringar i mitt liv. De senaste veckorna har jag fått många kommentarer om min nya gladare och mer energiska utstrålning. Tack så mycket för den här fantastiska kursen.”

Lars, Stockholm

Coachingdeltagare

”Jag har kämpat med social oro under lång tid och vände mig till Jacob för hjälp. Under fyra dagar varvade vi teori och praktik. Det gav verkligen resultat. Efter bara ett par dagar med Jacob klarade jag av sociala situationer som jag aldrig trodde jag skulle klara av. Jacob har kompetensen och erfarenheten som krävs. Har du liknande utmaningar så tveka inte att kontakta Jacob. Det kan jag verkligen rekommendera.”

Alexander, Malmö

Coachingdeltagare

“Efter en kort tid av att ha jobbat med Jacob så såg jag hur mitt självförtroende ökade med raketfart. Från att ha varit osäker i sociala sammanhang till att verkligen kunna känna mig självsäker och ”bli bra” på den sociala biten. Jag har sett förbättringar privat såväl som med andra på jobbet.”

Björn, Stockholm

Coachingdeltagare

“Jag sökte mig till Social Academy för att stärka mitt sociala självförtroende. Efter att ha jobbat med Jacob i person, så har jag nu bara på några dagar märkt en stor skillnad i min sociala trygghet och i mitt sociala självförtroende i stort. Jag har sprängt gränser och gjort saker som jag för bara några dagar sedan inte trodde var möjliga. Så om du är någon som vill stärka ditt sociala självförtroende och din förmåga att vara autentisk och trygg i livets sociala situationer, så kan jag varmt rekommendera Jacob och Social Academy.”

Jasmin, Stockholm

Coachingdeltagare

“Det har varit intensiva, mycket lärorika och uppskattade dagar. Tack vare det här har jag fått in både nya tankar och nya tankesätt om sådant som förut hade begränsat mig rejält i min vardag. Det var ett nöje och jag ser fram emot framtiden.

Gustaf, Linköping

Kursdeltagare

“Tack vare kursen har jag blivit mycket mer bekväm i mig själv och mindre benägen att påverkas av min omgivning.”

Johanna, Göteborg

Kursdeltagare

“Kursen var väldigt givande och den har blivit en värdefull tillgång i min vardag. Kursen har gett mig nya insikter om mig själv och en uppsättning som är enkel att använda för att stärka mig själv och tron på mig själv.”

Hampus, Karlskrona

Coachingdeltagare

”Jag såg snabba resultat av coachingenNu kan jag göra saker som jag för bara några veckor sedan aldrig trott att jag skulle klarat av. Jacob är bra på att få en att utföra saker som ligger utanför ens komfortzon och som verkligen fungerar. Jag kan varmt rekommendera coachingen.”

Jamie, Lund

Kursdeltagare

“Jag trodde att jag hade bra självförtroende redan men kursen gav mig stora insikter och en ny självkännedom. Jag kommer att fortsätta att använda de praktiska verktygen jag har fått för att stärka mitt självförtroende. Kan definitivt rekommendera till de som vill förbättra sin självmedvetenhet och sitt självförtroende.”

Frida, Göteborg

Kursdeltagare

“Den här kursen överraskade mig verkligen. Jag har märkt hur det påverkat min vardag mycket mer positivt. Underhållande, lärorik och effektiv!”

Robin, Stockholm

Coachingdeltagare

“Det var både lärorikt och roligt. Jag kan göra vad jag vill utan att bry mig om vad andra tycker och tänker om mig. Jag har lärt mig att göra saker som jag inte vågade tidigare och att hantera sociala situationer. Det känns äntligen som att jag kan “vara mig själv”.

Intresserad av att gå en kurs?

Läs mer på våra kurssidor eller hör av dig till oss om du vill veta mer om våra kursprogram.