Vill du ha ett mer personligt engagemang?

Vi hjälper dig att tillsammans överkomma de utmaningar som du har. Personlig coaching är det snabbaste och mest effektiva sättet att uppnå resultat på. Vi hjälper dig att ta dig hela vägen från där du är just nu till dit som du vill vara.

När du vill åstadkomma en förändring eller uppnå ett mål så finns vi här för dig 100%. Du behöver någon du kan prata med, någon som hjälper dig att hitta lösningar som fungerar, och någon som håller dig ansvarig i att följa planen mot de resultat du önskar.

Steg 1 : Gör en intresseanmälan

Tänk efter vad du skulle vilja uppnå med coachingen och kontakta oss för en intresseanmälan. Du binder dig inte till något genom att göra en intresseanmälan.

 

Steg 2: Inledande samtal

När du har gjort din intresseanmälan kommer du att bli kontaktad för ett inledande samtal och tillsammans går vi igenom det som du vill uppnå och hur vi skulle kunna gå tillväga. Om vi båda väljer att gå vidare så sätter vi upp vårt första startdatum för coachingen.

Steg 3: Nu kör vi!

Vårt samarbete är nu officielt igång! Vi dedikerar vår tid, fokus och kraft åt att ta dig i mål. Tillsammans kommer vi t.ex:

checkpointÖvervinna osäkerheter och utmaningar

checkpointBörja använda nya mentala verktyg

checkpointBygga upp ett nytt starkt självförtroende

checkpointHitta praktiska steg för att ta dig mot ditt mål

Jacob Wennerlund

Grundare, Social Academy 

“Om du är redo att satsa på oss – men framförallt på dig själv – så är vi redo att dedikera tid och fullt fokus för att tillsammans uppnå de resultat du söker – över förväntningarna.”

Mentala verktyg och metoder

De tankar du tänker, de saker du intalar dig själv, och hur du ser på saker och ting, är det som påverkar dig mest av allt. Genom att förändra och förbättra hur du tänker – kommer du även att förbättra allt annat.

Praktisk Tillämpning

Dina handlingar och beteenden är det som ger dig resultat i slutändan. Genom att förändra och förbättra dessa så förbättras även dina resultat.

Redo för en personlig uppgradering?

Kontakta oss så hörs vi snart! (Obs. Vi inleder endast ett fåtal personliga samarbeten åt gången.)