Social Academy – personlig utveckling som ger resultat

Vi utvecklar och håller i innovativa kurser och coachingprogram utifrån metoder som vilar på vetenskap. Våra kurser har tagits av 1000-tals personer, alltifrån Haparanda i norr till Trelleborg i söder.

Vår mission har varit glasklar från dag ett: Vi ska hjälpa människor med att stärka och främja självkänslan och självförtroendet, med stark anknytning till både mentala och sociala faktorer. Och vi ska sträva efter att erbjuda de bästa uppläggen för att uppnå detta.

Bakom varje kurs har det därför lagts ner mycket tid och omsorg, och tillsammans med psykologer och experter inom relevanta områden har vi tagit fram välbeprövade kursmaterial, baserat på bland annat kognitiv beteendeterapi (KBT), mental träning och beteendevetenskap.

Genom att integrera olika metoder som vilar på vetenskap, och applicera dem just där de har störst effekt, kan vi skapa kursmaterial som gör skillnad på riktigt. Det är just den cross-overn mellan olika resultatfokuserade metoder, som även gör våra kurser så resultatfokuserade: Personlig Utveckling som ger resultat.

Våra kurser utgår från metoder och teorier som vilar på vetenskap

Kognitiv beteendeterapi (KBT), socialpsykologi, beteendevetenskap.

Våra kursprogram säkerställer en hög kvalitet

Vi har haft 1000-tals personer som genomfört våra fysiska och digitala kurser och vi jobbar alltid löpande med uppdateringar och förbättringar av kursmaterial samt enligt senaste forskning.

100% nöjdhetsgaranti

Du ska känna dig trygg i valet att gå en kurs hos oss. Därför har alla våra utbildningar en 100% nöjdhetsgaranti (läs mer på kurssidorna).

Jacob Wennerlund, Grundare Social Academy

Jacob Wennerlund är grundaren av Social Academy, och har själv gått igenom en lång personlig resa av social ångest och en begränsad tillvaro – och att sedan vända på det med 180 grader. Jacob har flera års gedigen erfarenhet av att personligen jobbat med 100-tals klienter och är dessutom arkitekten bakom flera kursprogram i personlig utveckling inom både privatsektorn och näringslivet.

“Min vision är ett samhälle där alla får möjligheten att lära sig att stärka sin självförmåga i den mentala och sociala tillvaron. På min egen väg till ett starkare självförtroende och en bättre social tillvaro har det blivit 1000-tals timmar av social exponering, studier i KBT, socialpsykologi och kommunikation och så förstås givande samarbeten med kunniga psykologer och andra  experter inom sina respektive fält. På senare år har det även blivit frekvent medverkan som expert i Sveriges Radio.”

Varmt välkommen till våra kursprogram.

E-post

info@socialacademy.se

Måndag - Fredag

09:00 – 16:30 

Stockholm & Lund, Sverige

Vi utgår från Stockholm och Lund, men håller även löpande kurser i Göteborg, Malmö m.fl.

Hitta en kurs som passar dig bäst

Självkänsla & Självförtroende – Distanskurs

En distanskurs online för dig som vill uppgradera din Självkänsla och ditt Självförtroende. Kursen består av videor, mentala verktyg och praktiska övningar och genomförs digitalt via vår utbildningsplattform.

Självkänsla & Självförtroende – Distanskurs

Socialt självförtroende – Coachingprogram

Ett unikt coachingprogram i Sverige för att övervinna sociala utmaningar. I programmet går vi igenom både mentala och praktiska aspekter för att stärka ditt sociala självförtroende. Läs mer och gör en villkorslös intresseanmälan.

Socialt Självförtroende – Coachingprogram

utbildning företag

Skräddarsydda kurser

För företag eller organisationer som har tydliga utmaningar eller önskemål erbjuder vi skräddarsydda kurser utifrån målgruppen och era förutsättningar.

Skräddarsydda kurser – För företag