Om Social Academy

Personlig utveckling som ger resultat

Vi utvecklar och håller i innovativa kurser och coachingprogram utifrån metoder som vilar på vetenskap. Våra kurser har tagits av 1000-tals personer, alltifrån Haparanda i norr till Trelleborg i söder.

Vår mission har varit glasklar från dag ett: Vi ska hjälpa människor med att främja och stärka självkänslan och självförtroendet. Och vi ska erbjuda de bästa uppläggen för att uppnå detta.

Bakom varje kurs har det därför lagts ner mycket tid och omsorg, och tillsammans med psykologer och experter inom relevanta områden har vi tagit fram väl beprövade kursmaterial, baserat på bland annat kognitiv beteendeterapi (KBT), mental träning och beteendevetenskap.

Genom att integrera olika metoder som vilar på vetenskap, och applicera dem just där de har störst effekt, kan vi skapa kursmaterial som gör skillnad på riktigt. Det är just den cross-overn mellan olika resultatfokuserade metoder, som även gör våra kurser så resultatfokuserade: Personlig Utveckling som ger resultat.

Våra kurser utgår från metoder som vilar på vetenskap

Kognitiv beteendeterapi (KBT), mental träning, beteendevetenskap.

Våra kurser är väl beprövade med goda resultat från tidigare deltagare

Vi har haft 1000-tals personer som genomfört våra fysiska och digitala kurser och vi jobbar alltid löpande med uppdateringar och förbättringar av kursmaterial.

Våra kurser säkerställer en hög kvalitet

Alla våra kurser har en 100% nöjdhetsgaranti (läs mer på kurssidorna).

Jacob Wennerlund, Grundare Social Academy

Jacob Wennerlund är grundaren av Social Academy och har själv gått igenom en lång personlig resa av att brottas med låg självkänsla och social ångest – och att sedan vända på det 180 grader.

“Min vision är ett samhälle där alla får möjligheten att lära sig att stärka sin självförmåga i den mentala och sociala tillvaron.

På min egen väg till ett starkare självförtroende har det blivit 1000-tals timmar av social exponering, studier i KBT, psykologi och kommunikation, 100-tals böcker luslästa inom personlig utveckling – och en gång i tiden även skrivit en själv (om att våga ta kontakt med någon man är intresserad av), och så förstås givande rådgivning och samarbeten med kunniga psykologer och andra  experter inom sina respektive fält. På senare år har det även blivit egen medverkan som expert i Sveriges Radio och andra forum för personlig utveckling.”

Varmt välkommen till våra kursprogram.

våra aktuella kurser och tjänster

 

Våra kursprogram 2020-2021

Självkänsla & Självförtroende – Distanskurs

En distanskurs online för dig som vill uppgradera din Självkänsla och ditt Självförtroende. Kursen består av videor, mentala verktyg och praktiska övningar och genomförs digitalt via dator, surfplatta eller telefon.

Självkänsla & Självförtroende – Distanskurs

Socialt självförtroende – Coachingprogram

Ett unikt coachingprogram i Sverige för att övervinna sociala utmaningar. I programmet går vi igenom både mentala och praktiska aspekter för att stärka ditt sociala självförtroende. Läs mer och gör en villkorslös intresseanmälan.

Socialt Självförtroende – Coachingprogram

Skräddarsydda kurser

För företag eller organisationer som har tydliga utmaningar eller önskemål erbjuder vi skräddarsydda kurser utifrån målgruppen och era förutsättningar.

Skräddarsydda kurser – individuellt upplägg