För dig som snabbt vill maxa din sociala kompetens

Känner du att livet skulle vara bättre, enklare och roligare om du var ännu skickligare på att hantera sociala situationer med större förmåga, självförtroende och flyt?

Då har du antagligen rätt. Det är trots allt en mycket värdefull förmåga vare sig det handlar om att ta kontakt och lära känna nya människor så väl som att ha mer meningsfulla, intressanta och givande interaktioner med de vi redan känner eller ”halv-känner” – på jobbet eller plugget så väl som privat – i alla sorters situationer.

En intensiv heldagskurs

I den här kursen får du under en intensiv heldag lära dig att få en djupare förståelse för sociala interaktioner och praktiska metoder och verktyg för att hantera dem. Kursen hålls via distans över plattformen Zoom där kursledaren lär ut och visar dig konkreta metoder och modeller för att drastiskt stärka din sociala förståelse och förmåga i att hantera olika sorters interaktioner och situationer och att dessutom bli tryggare och mer självsäker i dem.

Med både ett nytt mindset och nya praktiska förmågor kommer du att kunna se positiva skillnader i din sociala tillvaro med andra.

Vi kommer att gå igenom konkreta metoder för att bland annat:

 • Våga mer socialt – fixa ett självsäkert och socialt mindset
 • Rätt tänk och hur du enkelt kan börja ta mer initiativ
 • Hantera ”kallprat” i sociala situationer
 • Bli tryggare och duktig på att träffa nya människor
 • Hur du kan ta kontakt med andra på ett naturligt sätt
 • Hantera gruppsituationer – mindset, initiativ, skapa flyt
 • Hur du kan starta och fortsätta konversationer med i stort sett vem som helst
 • Tänk och gör rätt för att lättare hantera olika evenemang, fester, mingel eller nätverkande
 • Hur du enkelt kan skapa genuin kontakt och ”lära känna” andra
 • Hur du effektivt gör dig själv och andra mer socialt bekväma på under en minut

Du har även stor möjlighet att själv påverka vissa kursmoment om du vill och få eventuella utmaningar eller frågor du har besvarade löpande under kursens gång. Det är dock frivilligt om du vill ha kamera och/eller mikrofon på. För de som bara vill lyssna och lära sig går det även bra att vara inne på Zoom utan kamera eller mikrofon.

Inga förkunskaper krävs och alla som deltar kommer att lämna kursen med nya insikter och verktyg – oavsett nuvarande ”nivå” av social förmåga och kompetens.

Se programöversikt nedan:

9:00 – Logga in på Zoom
9:15 – Introduktion till kursen
9:30 – Socialpsykologi – förstå den sociala dynamiken
11:00 – Skapa ett självsäkert socialt mindset
12:00 – LUNCHPAUS
13:00 – Lär dig Socialmetoden®
13:30 – Bli duktig på att ta kontakt och starta konversationer
14:00 – Så får du riktigt bra naturligt flyt i interaktioner och konversationer med andra
14:30 – FIKAPAUS
14:45 – Så skapar du genuin kontakt och bygger relation med nya människor
15:15 – Så hanterar du gruppsituationer
16:00 – Frågor och Svar (Q&A) + Få din sociala verktygslåda!

En social verktygslåda

Efteråt får du även med dig samtliga konkreta verktyg och modeller som vi går igenom under kursen och detta blir en värdefull verktygslåda som du alltid kan gå tillbaka till och använda dig av i efterhand!

Ett nytt ’Socialt Mindset’

Efter kursen kommer du dessutom ha fått helt nya sätt att tänka på och ett nytt ”socialt mindset” som gör det lättare, roligare och mer självsäkert för dig att hantera sociala situationer och interaktioner framöver.

Kursen hålls av Jacob Wennerlund, Social Coach samt KBT-terapeut, som själv har gjort den praktiska resan från sociala begränsningar till en större social frihet och förmåga och sedan hjälpt tusentals andra i Sverige att göra likadant.

När du bokar en plats kommer du att få ett välkomstmail med all info inför kursstarten samt en länk med inloggning till Zoom. Om du har frågor är du välkommen att höra av dig genom att skriva till info@socialacademy.se 

 

Info om kursen

Heldagskurs via Zoom

Var? Online via Zoom. Vid bokning får du en länk till inloggning skickad till dig.

När? Lördag 11:e februari 2023 (kl. 09:00-16:30)

Kursavgift: 4.990 kr

Boka kursen nu

Detta kommer du att vara bättre på efter kursen:

Ett bättre socialt mindset

Ta kontakt och ta initiativ

Skapa genuin kontakt med andra

Hantera sociala situationer i praktiken

Investera i dig själv och uppnå en större social förmåga framöver

Den här kursen är rätt för dig som vill investera en heldag i dig själv för att på ett djupare plan förstå sociala interaktioner och att på ett effektivt sätt bli duktigare på att hantera dem i din vardag framöver.

Så väl som en investering i din egen sociala förmåga blir det även en investering där du får så mycket mer tillbaka – bättre konversationer, bättre interaktioner, bättre relationer och bättre självförtroende!

Du får även med dig vår samling av modeller och sociala verktyg och metoder som du kan använda dig av direkt – en värdefull verktygslåda att ha med dig framöver som du alltid kan gå tillbaka och titta på.

 • En heldag som intensivkurs via Zoom
 • Komplett Social verktygslåda: metoder och mallar

För att kursen ska bli så bra och interaktiv som möjligt begränsar vi antal deltagare per tillfälle och platserna kan därför bli fulla till nästa datum, så vänta inte med att boka!

Har du frågor eller vill veta mer om programmet är du välkommen att skriva till oss på info@socialacademy.se eller via vårt kontaktformulär som du hittar här.

Boka kursen nu

Jacob Wennerlund, Kursansvarig

Jacob är utbildad KBT-terapeut och har många års gedigen erfarenhet av att ha jobbat med tusentals kursdeltagare och klienter över hela landet. Han har själv gått från en tillvaro av social ångest och begränsningar - till att vända på det helt och hållet till mer social frihet i sitt eget liv och att hjälpa andra att göra likadant.