Vi skapar innovativa digitala och fysiska kurser och program utifrån evidensbaserade metoder för att främja mental hälsa och personlig utveckling. Våra kurser har tagits av 1000-tals personer alltifrån Haparanda i norr till Trelleborg i söder.

Vår vision är ett samhälle där alla människor får möjligheten att lära sig hälsofrämjande och förebyggande mentala färdigheter. Vi ser detta lika självklart som att lära sig matematik eller geografi i skolan.

Vår mission är att bidra med lösningar som ger individer möjlighet att stärka den egna mentala och sociala tillvaron.

Vårt nyaste projekt heter Mitt Bästa Jag, som du kan läsa om här.


 

våra aktuella kurser och tjänster

 

Våra kursprogram 2020

Självkänsla & Självförtroende (onlinekurs)

En exklusiv onlinekurs för dig som vill uppgradera din Självkänsla och ditt Självförtroende på djupet. Kursen består av videor, mentala verktyg och praktiska övningar och genomförs digitalt via dator, surfplatta eller telefon.

Naturligt Självsäker – Onlinekurs

Social Coaching

Ett unikt coachingprogram i Sverige för att övervinna blyghet och sociala begränsningar. I coachingprogrammet går vi igenom både mental och social träning för att kraftigt expandera ditt sociala självförtroende och din sociala förmåga så att du kan uppnå Social Frihet. Läs mer och gör en villkorslös intresseanmälan.

Social Frihet – Coachingprogram

Skräddarsydda kurser

För privatpersoner, företag eller organisationer som har tydliga utmaningar erbjuder vi skräddarsydda kurser utifrån målgruppen och era förutsättningar.

Skräddarsydda kurser – individuellt upplägg