Vi skapar innovativa digitala och fysiska kurser och program för att främja psykisk hälsa och personlig utveckling. Våra kurser har tagits av 1000-tals personer alltifrån Haparanda i norr till Trelleborg i söder.

Vår vision är ett samhälle där alla människor får möjligheten att lära sig hälsofrämjande och förebyggande mentala färdigheter. Vi ser detta lika självklart som att lära sig matematik eller geografi i skolan.

Vår mission är att bidra med lösningar som ger individer möjlighet att stärka den egna mentala och sociala tillvaron.

Vårt nyaste projekt heter Mitt Bästa Jag, som du kan läsa om här.


 

Vi på Social Academy

Jacob

Grundare.

Jacob drivs av att hjälpa andra människor att utvecklas. Han tror på evigt lärande, då han kontinuerligt utvecklar sig själv genom böcker och kurser. På fritiden är han något av en ‘mångsysslare’ och några av hans passioner är: skriva, dansa, resa och träffa intressanta människor från olika delar av världen. Jacob tror på att de bästa upplevelserna i livet ofta börjar med ett ‘Hej’. Här kan du läsa mer om Jacob.

Nanna

Verksamhetsutvecklare, psykolog & certifierad ICC Coach.

Förutom att vara en fantastisk kursutvecklare har Nanna över 15 års erfarenhet av terapi och coaching på över 4 kontinenter världen över. Det är svårt att hitta någon med lika positiv och varm energi som Nanna. Hon är Social Academy’s egna glädjespridare.

Gustaf

Bild, ljud- och videoproduktion.

Gustaf är en go’ Göteborgare som är expert på allt som har med ljud, bild och video att göra. När han inte skapar innehåll för Social Academy så jobbar han även på Sveriges Radio.

Melvin

Administration och webb.

Melvin sköter webbunderhåll samt det administrativa hos Social Academy.