Villkor & Integritetspolicy

Friskrivningsklausul 1:

Innehållet på denna webbplats är av allmän karaktär och tillhandahålls inte som medicinsk, juridisk eller terapeutisk rådgivning. Om du använder innehållet på webbplatsen gör du det på egen risk. Informationen som visas på webbplatsen eller uttrycks under sessionerna är avsedd att vara allmän information med avseende på vanliga livsfrågor. Informationen ges i god tro.

Friskrivningsklausul 2:

Produkt- och kundomdömen som visas på sidan är omdömen av riktiga kunder och beskriver deras individuella erfarenheter och resultat och vi kan därför inte garantera att du uppnår samma resultat.

Varje människa och situation är unik vilket innebär att vi inte kan garantera att du får resultaten som beskrivs på sidan. 

Under inga omständigheter kan du hålla Social Academy ansvarig för eventuella åtgärder som du tar. 

Socialacademy.se eller personer som jobbar för social academy har inget ansvar för de åtgärder, val, eller beslut som gjorts av kunden.

Villkor:

På utvalda produkter har vi en 100 % nöjdhetsgaranti eller pengarna tillbaka inom 30 dagar från köp. Efter 30 dagar från köpdatumet går det ej att få pengarna tillbaka. Detta kan ej överklagas.

Sekretess:

All information som delas med Social Academy hålls konfidentiell. Personlig information, e-mailadresser eller annan information kommer aldrig att säljas, handlas eller ges bort till tredje part.

Personskydd & Dataskydd:

Genom att be om att information blir skickad till dig från denna sida så ger du automatiskt tillstånd till att vi samlar in dina personliga uppgifter.

De typer av uppgifter vi kan komma att samla in är:

Namn och E-mailadresser.

Behandlingsansvarig är:

Jacob Wennerlund 

Lund 226 43

Telefon: 073-632 4045

E-post: jacob @ socialacademy .se

Så här kommer vi att använda dina uppgifter:

Vi använder dessa uppgifter endast för att skicka dig den information du bett om eller kommer att be om vid senare tillfälle. Din personliga information kommer inte att ges bort, säljas eller göras tillgänglig för tredje part.

Vi respekterar ditt privatliv och behandlar dina uppgifter med diskretion. Om du vid något tillfälle inte vill motta mer information från oss så kan du alltid klicka på en länk i informationen som skickas till dig. Om du vill uppdatera din information eller radera den helt så kan du göra det genom att skicka ett mejl till E-posten här: